Căutare MDM

Buletin

Cod de eroare de sincronizare 43 GMC Jimmy 92 Americana

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 8 ani și 8 luni #51986 prin manual-mecanic
Salut comunitate de mecanici și pasionați, am o întrebare sau mai degrabă nu pot corecta defectul unui GMC american Jimmy model 92 4x4.
Problema este că motorul de service nu se mai oprește prea curând, am luat deja coduri prin flash și îmi arată codul 43 referitor la senzorul de detonație sau KS, am schimbat deja ambii senzori pentru că erau evident deteriorați și totuși martorul de service nu se stinge, am verificat deja linia senzorului și am deconectat-o îmi dă 5v, odată conectată scade la 2.5v, iar odată pusă în funcțiune senzorii îmi dau o citire de 0.5 la 1 VAC, când accelerez citirea oscilează, când pun camionul la timp conform producătorului cu 0 grade, aruncă explozii, prin urmare trebuie să avansez sincronizarea astfel încât să nu existe explozii dar să consume mai mult combustibil, am nevoie de cineva care să mă îndrume poate îmi scapă un detaliu acolo.
Aș aprecia atenția și ajutorul dumneavoastră. Apropo, este un motor Vortec de 4.3L cu un injector de tip solniță cu 6 găuri.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.