Căutare MDM

Buletin

Cod P0120 în modelul Ssangyong Actyon 2.3 Benzină

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 8 ani și 6 luni #51984 prin manual-mecanic
Bună dimineața.
Stimate domnule/Stimată doamnă, am o problemă cu motorul meu pe benzină SSangyong de 2,3 litri din 2010.
Are un cod de eroare P0120. Martorul de verificare a motorului este aprins, iar simptomul este că motorul nu răspunde la pedala de accelerație.
Cu stimă

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 8 ani și 5 luni #52006 prin manual-mecanic
Răspuns dintr- un manual mecanic pe tema codului P0120 de pe un model Ssangyong Actyon 2.3 Gasoline
Bună ziua, am aceeași problemă. Aș aprecia dacă m-ați putea îndruma cu privire la cum să o rezolv, adresa mea de e-mail este Mulțumesc foarte mult

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 8 ani și 5 luni #52060 prin manual-mecanic
Răspuns dintr- un manual mecanic pe tema codului P0120 de pe un model Ssangyong Actyon 2.3 Gasoline
Bună seara, bună seara. Cum a apărut codul? A fost în timp ce conduceam sau după ce am schimbat bateria sau ceva de genul acesta? Sau s-ar fi putut descărca bateria? Am nevoie de puțin mai multe informații ca să te ajut.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 8 ani și 5 luni #52069 prin manual-mecanic