Căutare MDM

Buletin

Martorul încălzirii Kia Sorento

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 8 ani și 6 luni #51966 prin manual-mecanic
Martor încălzire Kia Sorento Publicat de manual-mecanica
Bună ziua. După ce am înlocuit toate cele patru bujii incandescente, am observat că martorul luminos al bujiei incandescente de pe tabloul de bord nu s-a stins. Am verificat dacă sistemul funcționează corect, dar martorul luminos de pe tabloul de bord rămâne aprins. Am încercat să deconectez bateria, dar nimic nu funcționează. Diagnosticarea nu arată nicio eroare. Aveți vreo îndrumare despre ce s-ar putea întâmpla? Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 8 ani și 6 luni #51969 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la martorului de încălzire de la Kia Sorento
La unele modele (Seat Ibiza de exemplu) folosesc acest martor luminos pentru a indica stopurile arse,...verifică și întreabă la reprezentanță pentru orice eventualitate.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 8 ani și 5 luni #52062 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la martorului de încălzire de la Kia Sorento
Salut prietene. Fă un test de funcționare a luminii bujiilor incandescente cu un scaner avansat și vei vedea dacă semnalul electric de la ECU la lumină funcționează.
Mult succes.