:whistle:Înainte de a intra în subiect, aș vrea să profit de această ocazie pentru a saluta întreaga comunitate manualsdemecanica.com și a vă mulțumi anticipat pentru serviciile pe care le oferiți.
Permiteți-mi să vă spun, iubitul meu Citroen Yumpi 2.0 HDI 110CP din 2000 cu 260.000 km tocmai mi-a dat prima sperietură mare și nu știu dacă va rezista. Sunt dispus să-i acord orice grijă care ne-ar putea ține împreună pe parcurs, dacă există ceva ce pot face.
Aștept acest rezultat de când acum un an a început să dea avertizări prin clipirea frecventă a martorului luminos de lichid de răcire. După efectuarea tuturor verificărilor posibile, de la capacul vasului de expansiune până la bord, și presupunând că singura opțiune rămasă era fie o operațiune cu motorul deschis, sperând să găsesc o garnitură de chiulasă deteriorată, fie, deja, o chiulasă crăpată, ceea ce ar fi devastator, s-a decis că, din moment ce nu se încălzea niciodată peste 90°C, bobinele de aprindere se declanșau corect, iar cum unde locuiesc eu nu mergem mulți kilometri cu mașina, dacă defectul era garnitura sau chiulasa, mai devreme sau mai târziu se va întâmpla. Desigur, trebuia să fiu foarte atent pentru a evita blocarea, în cazul în care apărea defecțiunea. Ei bine, astăzi cred că diagnosticul nu este plăcut:
începe ca un ceasornic, deși odată, acum două săptămâni, a fost dificil, lucru care nu se mai întâmplase niciodată (au declanșat clopotele de alarmă), dar nimic mai mult. Prin urmare, am exclus posibilitatea ca preîncălzitoarele sau chiar injecția de combustibil să fie cauza cantității de fum alb pe care o emite, deoarece se disipează rapid. Am senzația că intră lichid de răcire în cilindru....buuu.....Nu vreau să mă despart de tovarășul meu de încredere, dar pare complicat. Presupunând că e vorba de garnitură, nu va costa mai puțin de 500 de euro, fiind foarte optimist. Pompa de apă, curelele de distribuție și accesoriile au fost înlocuite acum 15.000 de km.
Pe scurt, dacă cei dintre voi care chiar știu mai bine nu mă pot corecta, ceea ce este foarte posibil (sunt amator), mă gândeam să mă ocup eu de demontarea garniturii chiulasei. Credeți că e mai bine să nu încerc sau, dacă mă hotărăsc să o fac, știți vreun tutorial? Sau îmi puteți spune ce pași critici ar trebui să iau în considerare? Vă mulțumesc foarte mult pentru atenție.