Căutare MDM

Buletin

Am nevoie de ajutor cu sistemul de frânare hidraulică.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 8 ani și 7 luni #51860 prin manual-mecanic
Salut! Disperarea mea m-a determinat să încerc să adun informațiile lipsă pentru a-mi da seama cum funcționează sistemul de frânare hidraulică atașat fotografiei sau linkului de la sfârșit. Din câte am reușit să descifrez, voi explica că este un sistem de frânare care frânează tamburul folosind un etrier de motocicletă. Acest sistem poate preseta frânarea înainte de operare, ceea ce îmi imaginez că ar trebui realizat cu elementele 2 sau 3 care nu se văd. M-am gândit că ar putea exista un distribuitor de forță de frânare și un rezervor de lichid de frână acolo, dar nu sunt sigur dacă așa este posibil să se realizeze această frânare presetată înainte de start. Cred că numărul 1 este un piston principal hidraulic modificat pentru a fi acționat de un piston filetat. Ceea ce este confuz este amplasarea manometrului și modificările pe care le are față de o frână de mână convențională de raliu sau hidraulică. Apelez la experiența dumneavoastră dacă cineva cu expertiză în sisteme hidraulice ar putea să ne lămurească cum funcționează acest sistem. Sau nu neapărat aceasta, ci o altă modalitate de a obține o frânare constantă pe tamburul unde este adăpostită linia de tracțiune, care este frânghia, în timp ce aceasta este eliberată de rezistența unei ambarcațiuni către un pilot de zbor liber. Mulțumesc anticipat și îmi cer scuze dacă nu m-am explicat perfect. Dacă aveți întrebări, vă voi oferi mai multe detalii.
postimg.org/image/f5q3pyon1/981f1758/

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.