Căutare MDM

Buletin

Luminile de poziție ale modelului Nissan Navara nu se aprind.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 8 ani și 7 luni #51826 prin manual-mecanic
Salut prieteni. Am scurtcircuitat luminile de parcare și de frână, dar am constatat că doar siguranța de frână s-a ars. Am înlocuit-o și funcționează bine. Dar nu găsesc siguranța de parcare. Am verificat toate siguranțele și niciuna nu este arsă. Luminile sunt bune, dar stopurile nu se aprind. Există o siguranță în altă parte sau altceva? Nu sunt sigur dacă pot găsi un releu. Deoarece este rar, toate siguranțele sunt bune și am testat direct luminile și funcționează bine. Cu toate acestea, când aprind luminile de noapte, nu se aprinde nimic din stopurile spate.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 8 ani și 7 luni #51827 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiect: Luminile de poziție la Nissan Navara nu se aprind.
Salut, luminile de pe Navara D40 sunt controlate de un modul electronic al caroseriei. Dacă întrerupi contactul și nu există siguranțe arse, circuitul care nu funcționează ar putea avea o siguranță electronică. Modulul a detectat tăierea pe care ai făcut-o și a protejat circuitul. Dacă acesta este cazul, ar trebui să ștergi memoria de erori a BCM-ului cu un scaner. Celălalt lucru de încercat este să deconectezi bateria pentru câteva minute și apoi să o reconectezi pentru a vedea cum merge. sl2 și mult succes.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.