Căutare MDM

Buletin

TRACTOR NEWHOLAND TS110

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 8 ani și 8 luni #51780 prin manual-mecanic
TRACTOR NEWHOLAND TS110 Publicat de manual-mecanica
Bună ziua
, ce mai faci? Am o problemă cu un tractor New Holland, seria TS110. Problema este că nu știu cum să setez cureaua de distribuție, deoarece pinionul pompei de injecție nu are marcaje.
Această pompă este una dintre cele care se blochează cu un șurub pe lateral. Din păcate, deja scosesem chiulasa de la motor când mi-am dat seama de asta, așa că nu știam care cilindru era în modul de compresie, așa că puteam să-l blochez și să las cilindrul unu la TDC.
Acum nu știu cum să o configurez.
Dacă cineva mi-ar putea oferi informații, ar fi de mare ajutor.
Mulțumesc foarte mult.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 8 ani și 8 luni #51782 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema TRACTORULUI NEWHOLAND TS110
Salut Pato 1980, ei bine, amorsează combustibilul și rotește pompa în sensul de injecție (atenție la sensul de rotație al arborelui cotit, al angrenajului intermediar și al angrenajului pompei) și când torni motorină la ieșirea injectorului 1, aceasta va fi gata cu puțin înainte ca să o poți bloca cu știftul de pe axul său. Cât despre pinion, axul va avea o cheie și acolo va intra pinionul după ce este montat. Arborele cotit are de obicei un știft de blocare, dacă îmi amintesc bine, în bloc la volantă. Ei bine, sper că te ajută. Salutări!!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.