Căutare MDM

Buletin

Control automat al climei Peugeot 308

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 8 ani și 6 luni #52130 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiect: Control automat al climatizării la Peugeot 308
Bună dimineața, mi s-a întâmplat același lucru. După atâtea verificări, au fost două lucruri: climatizarea și ventilatorul pasagerului sau interior. După o anumită perioadă de funcționare, conexiunile se încălzeau și nu mai funcționau. Sper că acest lucru ajută.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 8 ani și 5 luni #52242 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiect: Control automat al climatizării la Peugeot 308
Salut tuturor.
Am și eu o problemă cu sistemul de aer condiționat din 308-ul meu.

Compresorul nu funcționează. Am verificat cu un multimetru și nu există curent la ambreiaj sau la solenoidul de pe fulia compresorului, ceea ce îl face să se rotească odată cu cureaua de transmisie.

Am tăiat și un terminal de la un 308 care era la casare și, conectând terminalele direct la baterie, ambreiajul s-a cuplat corect.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 8 ani și 5 luni #52266 prin manual-mecanic
Scanează mașina, aerul condiționat are un modul diagnosticabil, cel mai probabil senzorul de temperatură exterioară este cel care se defectează, Peugeotele au acel senzor în grila dreaptă a barei de protecție față din interior sau și în oglinda retrovizoare dreapta. În acest caz, este vorba de senzorul de temperatură exterioară, deconectează oglinda retrovizoare dreapta. Poți verifica și presiunea benzinei, trebuie să aibă încărcarea corectă și ventilatoarele motorului trebuie să se rotească în viteza a doua. În acest caz, sistemul se protejează singur dacă sistemul de răcire a motorului nu funcționează corect.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 8 ani și 5 luni #52267 prin manual-mecanic
Verificați și senzorul de presiune instalat în conducta de înaltă presiune, este cel mai subțire. În ceea ce privește senzorul de temperatură exterioară, ce afișează pe bord pentru a indica temperatura exterioară? Dacă nu corespund cu temperatura ambientală, este vina dumneavoastră. Verificați și rezistența ventilatorului de aer condiționat. În mod normal, se arde la contacte din cauza supraîncălzirii. Există un contact gros sub suportul pentru picioare, pe partea șoferului. Veți vedea un fir verde sau albastru, unul roșu gros și încă unul negru. Și acea conexiune se arde.