Căutare MDM

Buletin

Monitor senzor de oxigen OBD II incomplet

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 9 ani și 2 luni #51435 prin manual-mecanic
Monitor senzor de oxigen OBD II incomplet Publicat de manual-mecanica
Bună dimineața, am un Nissan Sentra de 2 litri din 2011 și acum că trebuie să treacă verificarea de diagnosticare OBD, raportează că monitorul senzorului de oxigen este incomplet. Dacă utilizez modul de diagnosticare al ultimului parcurs al scanerului, îmi spune că monitorul este dezactivat.
Cu toate acestea, computerul nu afișează niciun cod de eroare și martorul luminos MIL nu s-a aprins nici măcar o dată și am verificat deja dacă becul indicator nu este deteriorat.
Vă mulțumesc pentru sprijin.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 9 ani și 2 luni #51446 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiect: Monitor senzor de oxigen OBD II incomplet
Bună ziua, poți curăța și senzorul de oxigen și conectorul. O altă opțiune ar fi să resetezi computerul deconectând bateria.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 9 ani și 2 luni #51450 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiect: Monitor senzor de oxigen OBD II incomplet
Monitorul ăla e pentru senzorul de după convertorul catalitic....se va termina când se ating cele 700 de grade de care are nevoie un convertor catalitic pentru funcționarea sa normală....fă un test rutier...du-l la 80km/h câteva minute și apoi eliberează accelerația fără să atingi frânele sau ambreiajul, până la viteza minimă...fă asta de câteva ori și va monitoriza convertorul catalitic....

sau altfel scanează-l după marca mașinii, nu după OBD2, există coduri care nu aprind martorul luminos de la o mie.