Căutare MDM

Buletin

Consum excesiv de combustibil la Fiat Fire

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 9 ani și 2 luni #51431 prin manual-mecanic
Consum excesiv de combustibil Fiat Fire Publicat de manual-mecanica
Salut, acest motor de 1.3 8v nu consumă mult, în acest caz e cam greu de curățat.
Motorul a fost construit acum un an, așa că am crezut că consumă maxim 10 litri la 100 km din cauza noului motor. Acum a scăzut la 12 litri. Mai întâi, m-am gândit la senzor. L-am schimbat deja. Injectoare noi, corp clapeta de accelerație nou, senzor MAP nou, bujii noi și bobine noi. M-am gândit că problema ar putea fi chiulasa. Din cauza testului anterior al nivelului de ulei, am găsit unul care funcționa și l-am instalat. Mă enervează foarte tare și mă obosește. Ultimul lucru pe care trebuie să-l fac este să verific computerul să văd dacă există vreo defecțiune. Apreciez orice comentarii. Cu stimă.;)

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 9 ani și 2 luni #51432 prin manual-mecanic
Măsoară emisiile de gaze... Poate îți oferă un indiciu...

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 9 ani și 2 luni #51433 prin manual-mecanic
Și senzorul de lichid de răcire?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 9 ani și 2 luni #51449 prin manual-mecanic
Bună ziua, verifică presiunea pe rampa injectoarelor cu motorul la ralanti. Nu trebuie să depășească 2,5 până la 2,8 bari, cu accelerație 3,0 până la 3,2 bari. Cu stimă.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 9 ani și 2 luni #51451 prin manual-mecanic
Verificați regulatorul de presiune așa cum a spus prietenul de mai sus și uitați-vă la fluxul de date cu un scaner... nu uitați că computerul compensează orice anomalie cu injecția...