Căutare MDM

Buletin

Pierderea de putere

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 9 ani și 2 luni #51344 prin manual-mecanic
Pierdere de putere Publicat de manual-mecanica
Bună ziua prieteni,
voiam să știu dacă mă puteți ajuta. Am un motor Isuzu KB 92 4x4 pe benzină, dar se pare că am schimbat mai multe piese precum: ambreiaje, pompă de combustibil, filtru de combustibil, curățare injectoare și chiar i-am făcut o salopetă, și chiar și așa este foarte stupid până la punctul în care pe pantă se termină treapta întâi.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 9 ani și 2 luni #51346 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul pierderii de putere
Salut Carlos, când o mașină are acest tip de defecțiune, primul lucru pe care ar trebui să-l faci este să verifici compresia. Dacă este în regulă, poți continua să verifici restul componentelor.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 9 ani și 2 luni #51353 prin manual-mecanic
Sigur e motorul? Măsoară compresia și încălzește mașina. Poate dacă nu e motorul, ar putea fi ambreiajul.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 9 ani și 2 luni #51356 prin manual-mecanic
Bună dimineața, draga mea,
Mecanicul a măsurat deja compresia și este la 170, îmi spune că acele mașini prin natura lor sunt stupide, dar nu știu ce să cred, dacă este adevărat, cum să-i spun că motorul este de 2600 și fiind o camionetă, cum poate fi atât de stupid dacă sunt făcute să fie cărate și aceasta, chiar dacă nu transportă nicio greutate, rămâne fără viteză și cel mai rău este că a fost pur și simplu încântată.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 9 ani și 2 luni #51357 prin manual-mecanic
Salut prietene,
ar trebui să vezi că mecanicul a măsurat compresia și era la 170, dar a fost pur și simplu încântat și am schimbat ambreiajul acum câteva luni.