Bună dimineața, am căutat pe forum dar nu am găsit nimic, așa că deschid acest nou subiect.
Am un Mitsubishi Space Star 2014-2015 de un an, de care sunt foarte mulțumit, dar ca orice mașină, are niște defecte, cum ar fi calitatea tablei, care este cam proastă.
Un alt lucru care nu-mi place la mașină, și ceva ce se întâmplă cu aproape toate vehiculele în zilele noastre, este că acum le cumperi în rate, iar eu am sărit peste livrarea încărcătorului + anvelopei de rezervă.
Am o anvelopă de rezervă de la vechiul meu H Getz din 2003, ale cărui specificații sunt (175/65 R14 82T), iar cea de pe actualul meu Space Star este 175/55 R15.
Știu că legea spaniolă permite o marjă de 3%, așa că cele mai apropiate pe care le-am găsit au fost 275/35 R15, 215/45 R15 și 195/50 R15.
Întrebarea mea este
dacă pot folosi anvelopa mea Getz dacă Space Star-ul meu face pană, chiar dacă au spițe diferite, sau este mai bine să caut unul dintre cele trei modele pe care le-am menționat?
Sau pot pur și simplu să caut o anvelopă de 175/55 pentru janta de 14 inch?
Întreb pentru că anvelopa standard care costă 115 € are specificații foarte ciudate. T115/70D14 88M.
Cu cele mai bune gânduri.