Căutare MDM

Buletin

DEFECTIUNE CHEVROLET CRUZE 2012 ECOTEC 1.8 AUTOMAT

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 9 ani și 1 lună #51262 prin manual-mecanic
Mă poate ajuta cineva, vă rog, s-a aprins un martor galben de avertizare la o mașină cu o singură cheie (nu s-a aprins CHECK ENGINE și nici nu a apărut niciun cod în centrul de mesaje), am conectat unul dintre acele scanere pe care le au la AUTO ZONE și nu a indicat nicio eroare, dar când am apăsat pe ștergerea codului de eroare, martorul s-a stins și s-a reaprins după 3 secunde, apoi am conectat un alt scaner marca LAUNCH și am primit codul de eroare 00,00,05,99.
Am făcut service-ul de tuning: am schimbat bujiile, filtrul de aer, uleiul și filtrul, am spălat corpul clapetei de accelerație și am spălat injectoarele cu ultrasunete și l-am scanat din nou și martorul s-a stins, se pare că după-amiaza s-a aprins din nou și îmi arată același cod 00,00,05,99 pe care de fiecare dată când îl opresc se reaprinde dar nu după 3 secunde ci puțin mai mult, gen în 1 minut. Am încercat deja să deconectez bateria timp de 5 minute. Și martorul s-a reaprins. Vehiculul nu are defecțiuni la mers în treaptă mare sau mică.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 9 ani și 3 săptămâni #51311 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiect: DEFECT CHEVROLET CRUZE 2012 ECOTEC 1.8 AUTOMAT
Salut, martorul care se aprinde odată cu cheia este din cauza schimbului de ulei și filtru. Trebuie să-l resetezi cu scanerul din fabrică. După 10.000, ți se va întâmpla același lucru. Mult succes.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.