Căutare MDM

Buletin

Ajutor cu modificările la Jetta A4

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 9 ani și 4 luni #51150 prin manual-mecanic
Ajutor cu modificările Jetta A4 Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, am o problemă cu:( :( schimbarea vitezelor la Jetta A4-ul meu, deoarece treptele întâi, a treia și a cincea nu intră în prima. Trebuie să mă întorc la treapta anterioară pentru a o introduce. De exemplu, sunt în a doua și când vreau să o introduc în a treia, opresc și trebuie să o las în punctul neutru și să o introduc din nou în a doua și să trec în a treia și așa mai departe cu celelalte trepte. Sper că mă poate ajuta cineva, mulțumesc.:)

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 9 ani și 4 luni #51151 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Ayda cu cutii de viteze Jetta A4
Dacă este o transmisie manuală, trebuie verificate sincronizatoarele.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 9 ani și 4 luni #51152 prin manual-mecanic
Bună,
ai spălat motorul cu apă? Uneori, la unele VW-uri, când speli motorul și intră apă în ambreiaj, vitezele tind să nu se cupleze corect până când toată apa sau umezeala nu se usucă. Fie transmisia, fie sincronizarea ambreiajului nu este foarte lină.
Spune-ne
Cu cele mai bune gânduri.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 9 ani și 4 luni #51169 prin manual-mecanic
Prieteni, vă mulțumesc pentru comentarii. Se pare că a fost din cauză că l-am spălat. Când am verificat angrenajele, totul părea în regulă, doar apa a intrat. L-am uscat, am pus totul la loc și acum funcționează ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.