- Mulțumiri primite: 2
22-06-2025 Accesări: 6334 Tehnologie
19-06-2025 Accesări: 4863 Tehnologie
05-05-2025 Accesări: 4824 Tehnologie
08-09-2022 Accesări: 4596 Informatică
Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.
Clarific faptul că problema pare să fie la cilindrul unu, deoarece este singurul care nu se defectează, simulând o defecțiune prin deconectarea cablurilor de înaltă tensiune sau a conectorilor injectorului. Toți ceilalți cilindri observă înclinarea în timp ce fac asta.Jimmy594 a scris: Prieteni buni, o întrebare, am un Nissan B13 cu o problemă, vehiculul are un ralanti instabil, este pe trei cilindri, dar dacă accelerezi are un răspuns total normal și totul indică faptul că face cilindrul 1, dar acum vine partea bună, mașina are toate cablurile noi, bujiile, rotorul, are scânteie bună, există puls și injecție, la scoaterea bujiei iese normal, arde bine, mașina tocmai a fost sunată, chiulasa tocmai a fost rectificată, ei bine, oricum, cred că am reușit să verific tot ce este posibil și să exclud problemele, am nevoie de puțin ajutor, cineva care a avut o defecțiune similară, vă rog, aș aprecia orice ajutor.
Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.