Căutare MDM

Buletin

defecțiune la Nissan B13

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 9 ani și 4 luni #51138 prin manual-mecanic
Defecțiune Nissan B13 Publicat de manual-mecanica
Prieteni buni, o întrebare. Am un Nissan B13 cu o problemă: vehiculul are un ralanti instabil, este pe trei cilindri, dar dacă accelerezi are un răspuns total normal și totul indică faptul că face cilindrul 1, dar acum vine partea frumoasă: mașina are toate firele noi, bujiile, discul are scânteie bună și există puls și injecție. La scoaterea bujiei iese normal că arde bine. Mașina tocmai a fost sunată, are chiulasa recent rectificată, ei bine, oricum cred că am reușit să verific tot ce este posibil și să exclud problemele. Am nevoie de puțin ajutor, cineva care a avut o defecțiune similară, vă rog. Aș aprecia orice ajutor.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 9 ani și 4 luni #51139 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la defectului Nissan B13

Jimmy594 a scris: Prieteni buni, o întrebare, am un Nissan B13 cu o problemă, vehiculul are un ralanti instabil, este pe trei cilindri, dar dacă accelerezi are un răspuns total normal și totul indică faptul că face cilindrul 1, dar acum vine partea bună, mașina are toate cablurile noi, bujiile, rotorul, are scânteie bună, există puls și injecție, la scoaterea bujiei iese normal, arde bine, mașina tocmai a fost sunată, chiulasa tocmai a fost rectificată, ei bine, oricum, cred că am reușit să verific tot ce este posibil și să exclud problemele, am nevoie de puțin ajutor, cineva care a avut o defecțiune similară, vă rog, aș aprecia orice ajutor.

Clarific faptul că problema pare să fie la cilindrul unu, deoarece este singurul care nu se defectează, simulând o defecțiune prin deconectarea cablurilor de înaltă tensiune sau a conectorilor injectorului. Toți ceilalți cilindri observă înclinarea în timp ce fac asta.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 9 ani și 4 luni #51140 prin manual-mecanic
Poți verifica pompa de încărcare și filtrele, totul indică faptul că este din cauza lipsei de combustibil. Când accelerezi generează mai multă presiune în combustibil sau
la viteză mică nu este suficientă, de asemenea, conducta este oarecum înfundată. Nu ai spus dacă sistemul este electronic pentru că ar putea fi senzorul de admisie.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 9 ani și 4 luni #51141 prin manual-mecanic
Verificați bobina, cablul de ieșire din cilindrul 1 ar putea fi crăpat.
De asemenea, puteți verifica supapele luând compresia din motor.