Căutare MDM

Buletin

PROBLEMĂ CU NISSAN MICRA K11 CU UN SINGUR PUNCT DIN '95

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 9 ani și 5 luni #51074 prin manual-mecanic
Salut tuturor, sunt nou pe acest forum și voiam să vă întreb despre o problemă pe care o am cu Micra K11-ul meu din 1995.
Am avut o problemă: mașina zvâcnea mult și foarte brusc. Inițial, mecanicul mi-a spus că este o problemă cu distribuitorul, pe care l-am înlocuit cu unul nou, dar a continuat să se defecteze. E adevărat că nu a fost la fel de grav, dar defectul a persistat. I-am spus din nou mecanicului, iar el a spus că problema era supapa cu un singur punct. Am înlocuit-o cu una la mâna a doua, am dus-o la un laborator de carburatoare să o verifice, iar mecanicul a montat-o.
Problema este că nu se mai zvâcnește și nu se mai oprește, dar se turează prea repede, iar mecanicul nu-mi poate spune ce este în neregulă.
Are cineva idee ce ar putea fi în neregulă?
Aș aprecia foarte mult dacă cineva m-ar putea ajuta.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 9 ani și 5 luni #51088 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiect: PROBLEMĂ CU NISSAN MICRA K11 SINGLE POINT DIN 1995
Cu siguranță motorul pas cu pas nu ar trebui să funcționeze. Ar trebui să verificați dacă funcționează pentru a exclude acest lucru, deoarece acesta este cel care accelerează la ralanti. Cu stimă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 9 ani și 5 luni #51100 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiect: PROBLEMĂ CU NISSAN MICRA K11 SINGLE POINT DIN 1995
DECONECTAȚI DEBITMETRUL... ACESTA ESTE SITUAT ÎN CORPUL CLAPETEI DE ACCELERAȚIE

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 9 ani și 5 luni #51107 prin manual-mecanic
Este foarte obișnuit ca o lipire să se deslipească în interiorul corpului clapetei de accelerație.
Se întâmplă la aproape toți acești microni.
Cu stimă

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 9 ani și 4 luni #51165 prin manual-mecanic
Ok, o să încerc, mulțumesc foarte mult.