Căutare MDM

Buletin

SUZUKI AERIO 2.3 LA SUPRAÎNCĂLZIRE

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 9 ani și 6 luni #50660 prin manual-mecanic
SUZUKI AERIO 2.3 LA SUPRAÎNCĂLZIRE Publicat de manual-mecanica
Dragi tuturor.

Am un Suzuki Aerio automat cu motor de 2.3 și problema este că temperatura a crescut (fără a provoca daune, conform mecanicului meu).

Mecanicul a verificat:

1. Radiatorul: Mi-a spus că este bun.
2. Pompa de apă: Deși era în stare bună, am schimbat-o oricum.
3. Termostatul: L-am schimbat cu unul alternativ.

După aceasta și după câteva zile, temperatura a crescut din nou la limită, așa că m-am întors la mecanic, unde mi-a recomandat să scot termostatul pentru a exclude acest lucru. Am lăsat-o fără termostat și totul a funcționat bine. Temperatura nu a mai crescut, nici măcar pe autostradă a scăzut cu mai mult de jumătate (citind 1/3 mai mult sau mai puțin) și întorcându-mă în oraș a revenit la mijloc (unde am înțeles că ar trebui să fie întotdeauna).

În cele din urmă, am decis să cumpăr un nou termostat ORIGINAL și l-am dus la mecanic. L-a montat, dar temperatura a crescut imediat din nou.

Am scos termostatul și l-a testat, dar nu s-a deschis corect.

A verificat furtunurile și totul a fost în regulă, atât de mult încât mecanicul mi-a spus: „Sincer, nu știu ce ar putea fi” și a lăsat mașina fără termostat ca să pot merge.

Are cineva idee care ar putea fi problema și cum se poate remedia?

Mulțumesc foarte mult pentru ajutor.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 9 ani și 5 luni #50731 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiect: SUZUKI AERIO 2.3 LA SUPRAÎNCĂLZIRE
Când vezi că temperatura este foarte ridicată, funcționează ventilatorul electric?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.