Căutare MDM

Buletin

Renault Megane 1.9dti distribuție

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 9 ani și 8 luni #50632 prin manual-mecanic
Distribuție Renault Megane 1.9dti Publicat de manual-mecanica
Bună ziua și mulțumesc anticipat. Permiteți-mi să vă explic situația. Trebuie să schimb cureaua de distribuție la un Megane Coupe 1.9 dti cu motor D F9Q, dar este un DTI. Problema este că s-a rupt cureaua și nu am nicio referință pentru pompa de injecție. Roata pompei este marcată pe un dinte, dar nu există nicio referință pe plăcuță. Știe cineva cum se face? Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 9 ani și 8 luni #50634 prin manual-mecanic
Trimite-mi un e-mail și îți voi trimite manualul complet pentru motorul respectiv.
Adresa mea de e-mail este:

Salutări

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 9 ani și 8 luni #50636 prin manual-mecanic
Salut Celso, poziționează arborele cotit folosind unealta pentru a poziționa cilindrul n*1 în PMS, apoi așează arborele cu came în poziție folosind referința angrenajului, cu capacul de protecție din plastic, odată ce acest lucru este făcut, numără de la marcajul de pe fulia arborelui cu came 31 de dinți pe curea spre angrenajul pompei de injecție, (1 fiind dintele de deasupra marcajului angrenajului arborelui cu came și 31 cel pe care ar trebui să-l plasezi cu marcajul angrenajului pompei de injecție) angrenajul pompei trebuie poziționat cu marcajul său, mai mult sau mai puțin la ora 3.
Verifică dacă arborele cotit se sprijină pe unealta de localizare și arborele cu came este în poziție, apoi întinde cureaua și pune totul la loc.;)