Căutare MDM

Buletin

Cabluri TPS de 4m40

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 9 ani și 8 luni #50607 prin manual-mecanic
Cabluri TPS de 4m40t Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, sunt recunoscător pentru informațiile date prietenului meu chilian despre reglarea TPS-ului, dar am uitat să menționez că are conectorul doar pe partea senzorului. Pe de altă parte, firele sunt slăbite și nu știu care se potrivește cu care pe senzor. Încă o dată, sunt recunoscător pentru tot ajutorul. Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 9 ani și 8 luni #50608 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema cablurilor TPS de 4m40t
Salut, ce este un TPMS? 3 fire? Trebuie să aibă masă, semnal și 5V în acest caz. Te referi la partea de ECU? Nu înțeleg când menționezi de două ori firele de pe partea senzorului. Cu cele mai bune gânduri.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 9 ani și 8 luni #50609 prin manual-mecanic
Bună ziua, vreau să clarific faptul că lipsește conectorul mascul care se conectează la conectorul femelă al TPS-ului și TPS-ul are trei fire. Întrebarea mea este unde intră firele de semnal și tensiune în conectorul senzorului respectiv, deoarece are un singur conector, adică pe cealaltă parte sunt doar firele libere. Mulțumesc.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 9 ani și 8 luni #50610 prin manual-mecanic
Bună ziua, ar trebui să folosești un tester pentru a măsura curentul și a verifica dacă cablurile de la ECU ajung la tine. Unul este masa, celălalt este semnalul, iar sursa de alimentare de 5V este disponibilă. Dacă sunt 3 cabluri, dacă le măsori, scoate-le. Conectorul are o singură poziție de conectare. Nu există loc de eroare. Cu stimă.