Căutare MDM

Buletin

Peugeot 306, Equinox 2001 Faza 3, am o problemă.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 9 ani și 8 luni #50605 prin manual-mecanic
Bună ziua, așa cum vă spuneam, am un Equinox 306 din 2001, Faza 3, și am o problemă pentru că nu găsesc releul pentru farurile auxiliare față. Ventilatorul de aer condiționat nu funcționează. În plus, am un contact defect într-un contact pozitiv pe tamburul demarorului. Poate cineva să mă îndrume prin oricare dintre aceste probleme? Mulțumesc foarte mult.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 9 ani și 8 luni #50606 prin manual-mecanic
Salut Maram, dacă ai releul, ar trebui să-l găsești. Trebuie doar să urmărești firele de la unul dintre proiectoarele de ceață. Ar trebui să urmărești firul pozitiv, deoarece masa merge probabil la șasiu. Dacă tamburul are un contact defect, va trebui să scoți piesele de plastic de pe volan și să vezi cum arată. Fă o poză și post-o aici. S-ar putea să reușești să repari contactul defect lipind firul la borna pe care o are tamburul pentru aprindere. Pentru gura de aerisire, ar trebui să verifici mai întâi dacă 12V ajung la ventilator. Și verifică siguranțele pentru a curăța puțin mai mult aerul. Cu cele mai bune gânduri.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.