Căutare MDM

Buletin

problema cu nissan versa sau tiida

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 9 ani și 8 luni #50586 prin manual-mecanic
Problemă cu Nissan Versa sau Tiida Publicat de manual-mecanica
Alo? Am o problemă mecanică la motorul unui Nissan Versa MR18 din 2008. Se pare că pedala de accelerație nu răspunde. Treapta de viteze este în regulă, dar când încerc să accelerez, nu se întâmplă nimic. Când introduc un cititor de coduri, mi-a dat acest p1777 care se referă la cutia de viteze. Aici mă pierd. Dacă o pun în D, se mișcă înainte, ceea ce indică faptul că schimbă vitezele, dar nu accelerează. Dacă cineva are vreo idee, ar fi de mare ajutor. Mulțumesc anticipat. :(

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 9 ani și 8 luni #50590 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la problema Nissan Versa sau Tiida
Bună dimineața, din Argentina. Întreb, ați verificat senzorul pedalei de accelerație? Cablajul? Este ceva conectat la masă sau cauzează clipirea senzorului cutiei de viteze? Ați măsurat senzorul cutiei de viteze? Nu mai apar erori de funcționare în momentul blocării, ca și cum ar fi existat la un moment dat? Cu cele mai bune urări.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 9 ani și 8 luni #50597 prin manual-mecanic
Salutări, dacă verifici blocajele p1777 și p1715, acesta din urmă în raport cu senzorul de viteză de intrare, consultând manualul, codul p1777 se referă la motorul pas cu pas, ca și în cazul accelerației la testarea corpului clapetei de accelerație prin intermediul scanerului există variații pe măsură ce pedala este apăsată chiar dacă nu accelerează turațiile, dar există un semnal în funcție de variația datelor.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 9 ani și 8 luni #50602 prin manual-mecanic
Și acum problema este pe drumul cel bun, asta e important. Este vorba de testarea și măsurarea cablurilor și conectorilor, semnalului și sursei de alimentare, pas cu pas, pentru a vedea dacă sunt în regulă, apoi curățarea lor. Ai măsurat senzorul cutiei de viteze? L-ai înlocuit? Ce valori arată măsurătorile? Verifică cablurile conectorilor, semnalul și alimentarea către și de la modulul de control. Dacă corpul clapetei de accelerație are semnal la accelerare, înseamnă că este în regulă. Nu ar trebui să fie asta. Mult succes cu asta! Spune-ne mai târziu. Îmbrățișări.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 9 ani și 8 luni #50677 prin manual-mecanic
Salut, o să încerc măcar să explic problema. Mi-a fost adus acest Nissan Versa cu problema respectivă. Efectuând o diagnosticare prin scaner, mi-a dat codul care o leagă de motorul pas cu pas care la acest model merge în cutia automată CVT. Până acum, intervenția mea a arătat că fusese deja reparată și avea garanție. Astăzi, cine o verifică? Diagnosticarea este TCM-ul cutiei. Investigând pe cont propriu, rezultă că posibilele cauze ale cardului de diagnosticare sunt: 1- verificare cablaj scurtcircuitat sau deteriorat 2- motor pas cu pas scurtcircuitat sau deteriorat 3- TCM deteriorat. Asta ca să nu lăsăm subiectul pe jumătate, dar dacă cineva are cunoștințe mai bune, contribuția este binevenită.