Căutare MDM

Buletin

Peugeot 806 SR

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 9 ani și 7 luni #50518 prin manual-mecanic
Peugeot 806 SR Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, am cumpărat un Peugeot 806 SR din 1995... Sunt din Chile, au ajuns în țara mea cam 40 de unități din acest model, informațiile sunt destul de rare... aproape inexistente... Aș vrea să știu dacă cineva din grup știe unde este conectat scanerul, deoarece are o defecțiune la ralanti, senzorul IAC cred... după accelerare... turațiile scad la 300 și apoi se stabilizează... și asta se întâmplă o singură dată după fiecare accelerare, atât la mers, cât și la oprit... Aș aprecia niște ajutor... Am descărcat deja manualul și este grozav, partea proastă este că este în franceză, dar vom încerca să-l traducem,

vă mulțumesc foarte mult.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 9 ani și 7 luni #50520 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica tema Peugeot 806 SR
Bună ziua, este fără îndoială supapa IAT sau pas cu pas poți spăla acolo unde se află. În general, problema apare din cauza acumulării de carbon. Poți face asta cu un detergent de combustibil. Spălă supapa în sine și verifică dacă nu intră aer extern în galeria de admisie. Unele supape pot fi demontate. Dacă acesta este cazul tău, este mai mult decât perfect pentru spălarea carbonului acumulat. Salutări și mult succes.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.