Căutare MDM

Buletin

Nissan Cabstar

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 9 ani și 8 luni #50383 prin manual-mecanic
Nissan Cabstar Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, am un Cabstar din 2005 și problema mea este că după 5 minute de mers, ralantiul nu mai funcționează bine. Nu îl poți ține la sub 2000 rpm. Cred că ar putea fi o problemă la supapă. Mă poate ajuta cineva dacă are o problemă similară sau îmi poate spune cum să o demontez pentru curățare?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 9 ani și 8 luni #50384 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica subiectul Nissan Cabstar
Pentru mine, ai o problemă cu senzorul MAP. Deconectează-l și vezi ce diferențe ai. Pentru orice eventualitate, este un senzor care merge în galeria cu 3 fire sau poate avea un furtun conectat de la galeria la senzorul menționat anterior. Cu stimă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 9 ani și 8 luni #50387 prin manual-mecanic
Apreciez răspunsul tău. O să verific mâine, dar tot cred că e de la GR, deoarece camionul a stat oprit aproape 5 ani și defecțiunea asta mă scoate din minți. Nici măcar aparatele de diagnosticare nu o pot detecta.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 9 ani și 8 luni #50393 prin manual-mecanic
Dacă altcineva ar putea să-mi dea niște păreri mai serioase, aș fi recunoscător.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 9 ani și 8 luni #50412 prin manual-mecanic
Poate cineva să-mi spună unde este și ce senzor de hartă este?