Căutare MDM

Buletin

Defecțiune Kia Picanto

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 9 ani și 10 luni #50376 prin manual-mecanic
Defecțiune Kia Picanto Publicată de manual-mecanica
Bună dimineața, membri ai forumului.
Am următoarele probleme cu Kia Picanto-ul meu.
Tocmai am înlocuit bujiile pentru că se aprindeau greșit și pierdeau putere.
Când le-am scos, am observat că erau arse toate. Am crezut că m-a jefuit service-ul. Am dus mostra la un magazin de piese de schimb pentru a le înlocui. A trecut mai puțin de o lună de atunci, iar rateurile au revenit și pierd puterea. Sunt sigur că atunci când le voi scoate, bujiile vor fi aproape arse din nou. Ce marcă sau tip de bujii ar trebui să folosesc?

Cealaltă problemă pe care o am este că atunci când folosesc încălzitorul, acesta nu mai funcționează și toată apa se scurge în mașină pe partea pasagerului. Acest lucru este complicat deoarece face ca toată apa din mașină să se piardă, atât din radiator, cât și din rezervor. Am încetat să mai folosesc încălzitorul, dar l-am folosit cu aer condiționat rece într-o noapte ploioasă și s-a întâmplat același lucru. Ce pot face?

Vă mulțumesc pentru răspuns.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 9 ani și 10 luni - Acum 9 ani și 10 luni #50379 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali subiectul defecțiunii Kia Picanto
Bună ziua, defectul la bujie se datorează intrării excesive de combustibil în camera de ardere. Acest lucru ar putea fi din cauza senzorilor sau a unei presiuni prea mari a combustibilului din injectoare. Scurgerea de apă din interiorul vehiculului ar putea perfora radiatorul încălzirii sau un cuplaj. Cu respect.
Ultima editare: acum 9 ani și 10 luni de către .

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.