Căutare MDM

Buletin

Martor motor la Ford Ranger 2.3

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 9 ani și 10 luni #50372 prin manual-mecanic
Martor motor la Ford Ranger 2.3 Publicat de manual-mecanica
:( Vă rog, poate cineva să mă ajute? Am un Ford Ranger 2.3 din 2008, martorul de verificare a motorului s-a aprins, uneori se aprindea, alteori se stingea pur și simplu, dar acum este fix. Am scanat motorul și a afișat eroarea P2196. Am început prin a schimba bujiile, filtrele de combustibil și de aer, iar ultimul lucru pe care l-am făcut a fost să schimb senzorul de oxigen (care are doar unul înainte de convertorul catalitic)....ce ar putea fi defect? Ah, și am schimbat supapa IAC.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 9 ani și 10 luni #50375 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul: „ Martorul motor este aprins” la un Ford Ranger 2.3
Presiunea combustibilului ar putea fi scăzută sau un injector ar putea începe să dea probleme. Ar putea exista o scurgere la admisie sau o admisie de aer restricționată. Măsurați semnalul senzorului conform specificațiilor producătorului (fire scurtcircuitate). Cu stimă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.