Căutare MDM

Buletin

Martor luminos roșu pentru presiunea uleiului R1200GS

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 9 ani și 11 luni #50261 prin manual-mecanic
Mi-am croit creierii.

Am o R1200GS din 2012.

A avut revizie acum trei luni. Am schimbat uleiul Castrol Power RS Racing 4.5W40 plus filtrul original.

Nivelul uleiului din joja de ulei este aproape la maxim. Dar la marcajul de șase linii al temperaturii, se aprinde martorul roșu de presiune a uleiului.

Când motocicleta este la ralanti, se aprinde martorul roșu de presiune a uleiului, iar pentru a-l opri, trebuie să țin turația ridicată

. Am schimbat senzorul de presiune a uleiului, dar problema persistă.

Tocmai am schimbat uleiul și filtrul. Am pus un ulei semisintetic Castrol Active 20w50 cu filtrul original, iar problema persistă.

Nu cred că e ceva la pământ, deoarece nu am atins deloc motocicleta, cu excepția schimbului de ulei și filtru.

Dacă ar fi ceva la pământ, martorul roșu s-ar aprinde doar la punerea contactului și ar fi permanent, dar se întâmplă doar când temperatura ajunge la șase linii.

Am scanat motocicleta și nu au apărut coduri de eroare.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 9 ani și 11 luni #50273 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiect: Martor luminos roșu pentru presiunea uleiului la R1200GS
Uite, uneori filtrele de schimb nu au supapă sau nu au una. Verifică dacă ai cea veche pe care ai scos-o prima dată. Cu stimă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 9 ani și 11 luni #50281 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiect: Martor luminos roșu pentru presiunea uleiului la R1200GS

TAPON777 a scris: Uite, uneori filtrele de schimb nu au supapă sau nu au una. Verifică dacă ai cea veche pe care ai scos-o prima dată. Cu stimă.

Nu am filtrul vechi, dar am pus unul original BMW.