Căutare MDM

Buletin

Demarorul nu se cuplează cu caseta de direcție

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 9 ani și 11 luni #50257 prin manual-mecanic
Motorul s-a supraîncălzit și am ajuns să montez o cămașă de cilindru nouă, arbore cotit și carcase de bielă noi, am pus totul laolaltă și le-am cuplat la cutie, am conectat răcirea, combustibilul, cablajul, am montat demarorul și am testat, demarorul se rotește dar nu se cuplează, ???? Verific manualele și întreb și nimic, verific ordinea pieselor în schema din manualul motorului J20. Nimic misterios, e ca și cum demarorul nu ar fi de la acest motor, bendixul se aprinde dar dinții nu ajung la cremalieră, Ajutor

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 9 ani și 11 luni #50267 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la problema demarorului care nu se cuplează cu caseta de direcție
Salut retacito, adevărul e că singurul lucru la care mă pot gândi este să verifici dacă furca care acționează vendixul este bine asamblată și, ca să vezi dacă vendixul este în regulă, ar trebui să-l testezi ținându-l în exterior cu o bucată de lemn care să-l blocheze și să nu se desprindă, altfel rămâne doar coroana uzată, nu mă pot gândi la nimic altceva. Cu stimă, Alejandro

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.