Căutare MDM

Buletin

Problemă electrică la Golf IV

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 9 ani și 11 luni #50242 prin manual-mecanic
Problemă electrică la Golf IV Publicată de manual-mecanica
Am un Golf 4 Conceptline, 1400. Siguranța 14 s-a ars. Geamurile, luminile interioare și oglinzile retrovizoare nu funcționează. Încuietoarea hayonului este dezactivată pentru a preveni arderea siguranței. Funcționează bine de ceva vreme, dar acum am revenit la punctul de plecare. Am observat că se arde când încui mașina cu cheia (închidere centralizată). Permiteți-mi să explic: dacă deschid mașina și apoi pun siguranța 14, pot acționa toate dispozitivele menționate mai sus. Când mă duc să las mașina, scot siguranța 14. Dacă o las înăuntru și încui mașina, se arde. Poate cineva să-mi spună o soluție (în afară de a duce mașina la un mecanic)?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 9 ani și 11 luni #50243 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiect: Problemă electrică la Golf IV
Deschide portbagajul și uită-te la cablajul unde intră balamalele. De obicei se rup la deschiderea și închiderea ușii. Când apeși butonul de blocare, cablul de blocare a portbagajului este uzat și se freacă de șasiu.
Scurtcircuit la masă, siguranță spartă. Nu sunt ghicitor, dar aproape sigur asta e tot.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 9 ani și 11 luni #50245 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiect: Problemă electrică la Golf IV
Mi s-a întâmplat și mie cu unul și problema era la cablajul care se află în portiera stânga față (portiera șoferului).