Căutare MDM

Buletin

Diferențial blocat

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 9 ani și 9 luni #50227 prin manual-mecanic
Diferențial blocat Publicat de manual-mecanica
Salut prieteni, locuiesc în Venezuela și dețin un Land Rover Discovery. Are diferențialul blocat, iar mecanicul nu știe cum să-l repare, deoarece acel model de vehicul nu este comun aici. Mă poate ajuta cineva cu manualul de reparații? Vă mulțumesc anticipat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 9 ani și 9 luni #50229 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema diferențialului blocat
Bună seara, dacă doriți, îmi puteți oferi toate informațiile despre vehiculul dumneavoastră. Ei bine, aici în Columbia este ceva obișnuit, dar vă rog să-mi furnizați modelul, cilindreea motorului și dacă are diferențial automat sau manual și ce se întâmplă cu el, cu specificații superioare.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 9 ani și 9 luni #50234 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema diferențialului blocat
Salut prietene, îți mulțumesc foarte mult. Este o camionetă Discovery seria II din 2001, cu 8 cilindri, cu diferențial automat. Martorul luminos de pe bord arată că este blocată, iar transmisia camionetei este neutralizată. Îți mulțumesc anticipat pentru orice ajutor pe care mi-l poți oferi.