Căutare MDM

Buletin

Defecțiune senzor de oxigen Grand Vitara 1.6

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 9 ani și 9 luni #50190 prin manual-mecanic
Defecțiune senzor oxigen Grand Vitara 1.6 Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, am nevoie de ajutor... Am un Grand Vitara 1.6 3p din 2007 și s-a stins martorul motor.
Am scanat mașina și a arătat că o sondă de oxigen conectată la convertorul catalitic nu funcționa, B2 sau banca 2 nu era funcțională, motiv pentru care arată un nivel ridicat de gaze... Întrebarea este, pot schimba senzorul cu unul Bosch (alternativ) sau trebuie să cumpăr originalul?:S

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 9 ani și 9 luni #50191 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la problema defecțiunii senzorului de oxigen la Grand Vitara 1.6
DA, ÎL POȚI ÎNLOCUI CU UNUL ECHIVALENT DE LA ORICE ALTĂ MARCĂ, DEOARECE MARCA PENTRU CHEVROLET ESTE ACDELCO. TREBUIE DOAR SĂ TE ASIGURI CĂ NUMĂRUL DE CABLURI ȘI CULORILE CORESPOND, ȘI CĂ CONECTORUL TREBUIE SĂ FIE ACELAȘI. EXISTĂ DOUĂ TIPURI DE SENZORI DE OXIGEN: CEL CARE IEȘEȘTE DIN COLECTORUL DE EVACUARE SPRE CATALIZATOR ȘI CEL CARE MERGE DUPĂ CATALIZATOR. AU CARACTERISTICI DIFERITE. ATENȚIE.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 9 ani și 9 luni #50192 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la problema defecțiunii senzorului de oxigen la Grand Vitara 1.6
Mulțumesc pentru ajutor