Căutare MDM

Buletin

AJUTOR la defecțiunea frânei de mână electrice la Scenic 2

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 9 ani și 11 luni #49933 prin manual-mecanic
Bună ziua, am o problemă cu frâna de mână electrică de la Grand Scenic II-ul meu. Funcționează bine. Defecțiunea este afișată pe bord. Totuși, când încui mașina și bordul se oprește, un releu din carcasa din spate a frânei de mână electrice începe să sune. Cum pot remedia asta?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 9 ani și 11 luni #49936 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul defecțiunii frânei de mână electrice la Scenic 2. AJUTOR
Bună ziua elzoodesastre, frâna de mână este controlată electronic. Recomand diagnosticarea electronicii de control folosind un instrument de diagnosticare cu software specific Renault. Am văzut cazuri în care această problemă este rezolvată prin „învățarea” de către modulul electronic a pozițiilor minime și maxime ale frânei (testează opritoarele și le memorează). Acest lucru se poate face atâta timp cât nu există alte defecțiuni în electronica de control a sistemului. Pentru toate cele de mai sus, aveți nevoie de software și de un tehnician instruit în electronica de control a frânei de serviciu la vehicule cu electronică avansată din punct de vedere al siguranței și performanței. Dacă aveți întrebări sau coduri, vă rugăm să ne scrieți. Cu cele mai bune gânduri. :)

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.