Căutare MDM

Buletin

Defecțiuni intermitente pe un drum Mercedes

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 2 luni #49815 prin manual-mecanic
Défauts intermittent sur un viano mercedes Publicat de manual-mecanica
Bună tuturor, m-am sărutat cu sfaturile și luminile voastre.
Am un Vitono 2.2 BVA din anul 2006. Am avut câteva suplimente și mi-am încurcat viața.
Vei expune problema de la început:
Într-o zi, după 25 km în fața ta, motorul este plin: mai multă putere, imposibil să deblochezi cei 2500 de tururi. Am continuat aproximativ 50 km până la o concesiune MB.
După trei ore de atenție, mecanicul-șef mă informează că a testat toți senzorii și nu are problema ca turbo să fie blocat. J'ai insisté pour m'exliquer le genre de panne, il m'a dit que c'est le volet du turbo qui ne s'ouvre pas totalement et comme ce jour j'étais loin de 500 km de chez moi, il m'a dit qu'il va essayer de le dégripper avec un produit. La o jumătate de oră după ce vehiculul este părăsit și pasagerul are plus. După prima panne j'ai parcourue environ 1200 km et une autre appariation du voyant moteur. J'ai branché ma valise Delphi avec la logiciel AutoCar, j'ai eu le code defaut de sualimentation, permanent. J'ai effacé le code défaut et le tout est venu normale.
Aproximativ 600 km de motor de deplasare și valoarea celor trei valori implicite:
DF122: circuit releu al termoplongerului N°3 în circuit circuit au +12V intermitent
DF031: circuit de controle de releeis de l'ensemble PAS en court circuit au +12V intermitent
DF001: Calculator date d'étalonnage moteur
ne pasaj 5 pedale à fond. A comb 60 km/h dans les montées (
dangereux
! Nu verificați dacă motorul s-a defectat decât după 50 km, dacă
problema apare după 350 km
. ou la sonde lambda (s'il ya une) is in cause?
Merci d'avance de votre aide

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.