Căutare MDM

Buletin

Ford Fiesta nu depășește 120 km

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 4 luni #49745 prin manual-mecanic
Ford Fiesta nu merge peste 120 km. Publicat de manual-mecanica
BUNĂ, AM UN FORD FIESTA MOVE DIN 2011 ȘI NU DEPĂȘEȘTE 120KM ȘI CU O/D AJUNGE LA 130, DAR AM VREO DEFECT, AM SCHIMBAT DIMENSIUNEA ANVELOPELOR DE LA 185/65/R14 LA 195/75/R14 AFECTEAZĂ ASTA CUTIA DE VITEZE ȘI TUREA ÎN VREUN FEL?? O AM PE ACEEA PUTERNICĂ PENTRU CĂ MOTORUL A FOST TOCMAI RECONSTRUIT, DEOARECE PROPRIETARUL ANTERIOR L-A LĂSAT SĂ SE SUPRAÎNCĂLZEȘTE ȘI A ÎNCEPUT SĂ SE DISTRIVESCĂ BUJIILE, DAR ESTE O MAȘINĂ NOUĂ, ARE DOAR 92000KM ȘI ÎNAINTE CA MOTORUL SĂ FIE RECONSTRUIT CU TOATE DEFECTELE LUI, AJUNGEA LA 160-170 FĂRĂ PROBLEME, POATE CINEVA SĂ-MI LĂmurească ÎNDOIALA???

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 4 luni #49802 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la faptul că Ford Fiesta nu depășește 120 km
Salut martin94, schimbând și instalând roți de dimensiunea aceea, prelungești dezvoltarea și s-ar putea să aibă dificultăți în a prinde viteză (probabil va accelera mai încet). Apoi, o altă problemă este că la reconstruirea motorului, nu au sincronizat corect distribuția și acesta rămâne fără sincronizare, prin urmare, una sau alta, nu funcționează bine. Noroc!!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.