Căutare MDM

Buletin

evacuare fum negru crdi hyundai 2010

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 2 luni #49736 prin manual-mecanic
Prieteni, am o mașină de serviciu, un Hyundai CRDI din 2010, scoate fum negru din evacuare. Am verificat mecanicul și a spus că e erg murdar. Am curățat erg-ul, l-am demontat și l-am spălat. Am demontat și galeria de admisie și am curățat-o. Am verificat injectoarele pe un banc de testare și mi-au spus că sunt în regulă și uniforme. Merg și la ralanti. Nu scoate fum, dar când accelerez mult se vede fum negru, care se întrerupe când intru în a 4-a. Din întâmplare, senzorul situat pe filtrul de aer din furtunul care merge la turbo s-a deconectat și a încetat să mai scoată fum negru, dar nu a accelerat mai mult de 3000 rpm pe minut. Mecanicul a scanat-o și dă doar o indicație a unui senzor de ambreiaj, despre care mecanicul îmi spune că nu este în controlul emisiilor. Am verificat senzorul de oxigen și problema mea persistă. Aș întreba dacă cineva știe de o defecțiune și îmi poate spune ce să fac. Motorul are putere, dar a început să scoată fum negru. Am pus aditiv antifum pentru combustibil, dar nu s-a întâmplat nimic, nu consumă ulei.
Mulțumesc pentru răspuns,
Jose.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 2 luni #49744 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul fumului negru din evacuarea unui Hyundai CRDI din 2010.
Senzorul de ambreiaj afectează cât de repede îl apeși, dă un semnal și, de obicei, face ca avansul și debitul să scadă, astfel încât turația să scadă și să poți schimba mai bine viteza. Dacă apare pe instrumentul de scanare, ar trebui verificat în cazul în care conectorul este defect sau defect... să presupunem că a dat semnalul „ambreiaj apăsat” și accelerezi în întârziere (o contradicție), de unde și momentul injecției (de unde și fumul...), aceasta este ceea ce mi se pare a fi relația pe care senzorul de ambreiaj ar putea-o avea în această situație. Spune-ne cum se întâmplă. Cu stimă, Antonio1!!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.