Căutare MDM

Buletin

A3 se oprește sporadic în timpul mersului.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 2 luni #49709 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe această temă: A3-ul se oprește sporadic în timp ce conduce.
L-am schimbat și problema persistă.

Salutări și mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 2 luni #49710 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe această temă: A3-ul se oprește sporadic în timp ce conduce.
verificat cu o altă pompă

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 2 luni #49719 prin manual-mecanic
Da, a fost instalată o pompă nouă. Salutări.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 2 luni - Acum 10 ani și 1 lună #49882 prin manual-mecanic
:ohmy: Bună ziua, am avut un Ford Focus 1.6 benzină și am avut o problemă similară. Mașina oprea sporadic la orice viteză, chiar și pe autostradă. După atâtea amețeli și schimb de piese de la un service la altul, au stabilit că problema era la unitatea de control a mașinii și au rezolvat-o cu reprogramare la service-ul oficial.
Ultima editare: acum 10 ani și 1 lună de către .