Căutare MDM

Buletin

pierderea puterii

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 1 lună #49525 prin manual-mecanic
Pierdere de putere Publicat de manual-mecanica
Salut tuturor, am nevoie de ajutor. Am un Renault Megane din 2005 cu motor K4M. De ceva vreme am observat că consumă mai mult combustibil și că devine greu, ca și cum nu mai reacționează la accelerare așa cum făcea înainte. Acest lucru se observă mai mult la depășiri. Întotdeauna a avut o reacție și o accelerație groaznică, dar acum este, cum se spune, „porc” când vine vorba de reacții.

Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și sper că cineva mă poate îndruma cu privire la ce să fac.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 1 lună #49531 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema pierderii de putere
Salut, miñoca. Motoarele K4M au o reacție fenomenală. Dacă simptomele de pierdere de putere au început treptat și martorul luminos de defecțiune nu se aprinde, cel mai probabil filtrul de combustibil este înfundat sau pompa de combustibil este defectă. În orice caz, măsoară presiunea în rampa de combustibil. De asemenea, asigură-te că mașina nu frânează... sau ar putea fi pe 3 cilindri din cauza unei bobine de tip creion care s-a defectat. În acest caz, s-ar putea observa o pierdere a fluidității motorului, mai ales la ralanti... pe lângă toate cele de mai sus. Cu cele mai bune urări și mult succes din Chile. Spune-ne cum a fost.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.