Căutare MDM

Buletin

Pierderea lichidului de răcire din rezervor

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 1 lună - Acum 10 ani și 1 lună #49518 prin manual-mecanic
Pierdere de lichid de răcire din rezervor Publicat de manual-mecanica
Bună ziua...

Care ar fi cea mai bună decizie de luat...?

Acum câteva zile, am editat problema cu vehiculul meu, un Ford Fiesta Power din 2006, sincron, cu lichidul de răcire. Mi-ați oferit câteva idei cu amabilitate, care m-au lămurit puțin, evident, mulțumesc.

Astăzi am fost să consult un mecanic, unde mi-a explicat următoarele: mașina nu pierde vizibil apă prin niciunul dintre furtunuri; mocheta interioară nu este sau nu prezintă semne că este umedă sau umedă, însă, se pare că se vede un firicel de apă fierbinte ieșind din ceea ce ar putea fi grila încălzitorului sau conducta de aer condiționat. Mecanicul a întrebat dacă încălzitorul a fost folosit și, de fapt, nu a fost nevoie să fie folosit niciodată, dar părerea lui este că apa se pierde prin acea parte. Este bine de menționat că mașina nu s-a supraîncălzit până acum și rulează sau funcționează la o medie de 90 de grade, sau la mijlocul ceasului de temperatură.

El adaugă că problema principală este, și aici voi încerca să fiu cât mai detaliat posibil despre ceea ce am înțeles că ar fi termostatul, care este ca o cutie mică. Mecanicul sugerează că, din moment ce încălzirea nu este utilizată în Venezuela, traseul ar putea fi scurtat cu ceea ce numiți un furtun de tip „S”. Nu știu ce ar fi, ceea ce ar permite scurtarea traseului acum, dar încălzirea nu ar mai funcționa, adică ar fi parțial condamnată dându-i un capăt, deoarece eliminarea ei ca atare nu ar fi posibilă deoarece vehiculul s-ar supraîncălzi.

Dezavantajele și riscul imprevizibil de a se întâmpla este că materialul acestei piese numite cutie unde se află termostatul este bachelită (plastic), care tinde să se calcineze cu căldură și trecerea apei fierbinți, și există pericolul ca atunci când se încearcă scoaterea furtunurilor pentru a conecta așa-numitul furtun de tip „S”, una dintre conexiuni s-ar putea rupe, deoarece este prea subțire. Dacă acest lucru se întâmplă nefavorabil, ceea ce pare să se întâmple foarte frecvent, înlocuirea ar fi costisitoare dacă se poate obține în această parte a Venezuelei, având în vedere situația actuală, deoarece se pare că piesa generică nu își îndeplinește întotdeauna pe deplin funcția și este mai ieftină, ci mai degrabă ar trebui obținută originalul, care este mai rar și mai scump. Mi-a spus, de asemenea, că pot continua să mut mașina, dar să fiu atent la rezerva de apă, deoarece aceasta are scurgeri...

Sunt îngrijorat dacă, într-adevăr, există sau ar exista probleme majore dacă voi continua să folosesc mașina sau vehiculul pentru a merge de acasă la serviciu și la școala copilului, deoarece locuiesc destul de departe de capitală...

Vă mulțumesc pentru atenția și ajutorul pe care mi-l puteți oferi, bazat pe criteriile dumneavoastră...

Sergio Yglesias García
Ultima editare: acum 10 ani și 1 lună de către .

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 1 lună #49520 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema pierderii lichidului de răcire din rezervor
Bună ziua, uite, îți dau câteva sfaturi ca să înțelegi mai mult sau mai puțin și să-ți poți verifica bine vehiculul.
În primul rând, pierderea lichidului de răcire poate fi cauzată de mai mulți factori, pentru care trebuie să verifici bine fiecare componentă.
1. Pentru ca pierderea să se producă prin încălzire, radiatorul de încălzire trebuie să fie defect și astfel interiorul vehiculului ar rămâne umed. Dacă nu ai o scurgere sau podeaua nu se udă, înseamnă că nu există o scurgere din partea respectivă.
termostatul are funcția de a încălzi vehiculul la o anumită temperatură, apoi se deschide și permite apei să curgă, acum pierderea de apă se poate datora unui furtun spart care nu neapărat are scurgeri, deoarece o poate pierde prin fierbere sau sub formă de abur și este dificil de găsit sau că motorul o consumă cu adevărat prin garnitura chiulasei, aceasta se scurge în camera de compresie și o expulzează, cum să știi, uită-te la țeava de eșapament și ar trebui să scoată mai mult abur decât de obicei, deoarece convertorul catalitic transformă o mare parte din gaze în apă, recomandare du-l la mai multe service-uri pentru a verifica bine, dacă nu ești mulțumit, cere să verifici în altă parte, fii atent că și pompele de apă au scurgeri și uneori nu sunt vizibile, salutări și cu orice te pot ajuta, te ajut

din Chile, tehnician mecanic auto

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.