Căutare MDM

Buletin

Rateuri la Honda Civic SI 93

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 1 lună #49460 prin manual-mecanic
Rateu la Honda Civic SI 93 Publicat de manual-mecanica
Bună ziua.

Vă scriu deoarece am un rateu la Honda Civic-ul meu. Această defecțiune face ca bujiile să piardă putere. Am înlocuit bobina și modulul distribuitorului, iar defecțiunea persistă. Mi s-a spus să testez firele bujiilor cu un tester pentru a măsura rezistența, dar nu cunosc valorile de referință.

Dacă cineva mă poate îndruma cu privire la cum să găsesc sursa defecțiunii, aș aprecia.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 1 lună #49461 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiect: Rateu la Honda Civic SI din '93
Testează dacă ajunge tensiune la bobină cu contactul pus. Nu știu ce să zic despre Honda asta, dar va trebui să vezi dacă are un senzor Hall în distribuitor. Verifică asta, și senzorul arborelui cotit de pe fulia lui (dacă una dintre aceste două lucruri este defectă, nu va exista scânteie). Reține că dacă ar fi un singur fir, restul bujiilor ar avea scânteie și ar fi defectă dacă toate patru ar fi fără continuitate sau arse. Cu stimă, aamaya!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 1 lună #49469 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiect: Rateu la Honda Civic SI din '93
acestea sunt cablurile