Salut tuturor, sunt nou pe forum și am dureri de cap. Problema este că Megane-ul meu din 2004 îmi dă eroarea „Directie neblocată” și invers. Sunt în Monterey, Mexic, și nu găsesc pe nimeni care să mă poată ajuta. Mai multe locuri îmi spun că este o problemă de programare a cardului, dar nu sunt complet convins pentru că cardul o detectează și blochează și deblochează încuietorile etc. Pe web, am văzut că ar putea fi blocarea direcției, care este o cutie mică, neagră, sub volan. Are un șurub sau un bolț stânga. Dar nu știu dacă acesta poate fi scos sau reparat. Când introduc cardul și îmi cere „Start plus Pedal”, aud un „clic” în această parte, dar este ca un releu sau ceva de genul ăsta. Bolțul nu iese, așa că nu știu dacă este așa sau dacă este blocat. Am câteva videoclipuri pentru a explica mai bine defectul, dar nu știu unde să-l trimit. Sper că mă puteți ajuta pentru că sunt disperat și nu găsesc niciun ajutor. Vă mulțumesc foarte mult și apreciez orice comentarii și timpul pe care vi-l faceți pentru a analiza cazul meu.