Căutare MDM

Buletin

Am un cod de eroare p 0622 pe Dodge Neon-ul meu.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 4 luni #49400 prin manual-mecanic
Am un cod de eroare p 0622 pe Dodge Neon-ul meu.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 4 luni #49402 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiect: Am un cod de eroare p 0622 pe Dodge Neon-ul meu.
Salut prietene, am văzut comentariul tău la cod, ca să văd dacă te poate ajuta cu asta. Cauzele posibile sunt:

- nivelul de încărcare al bateriei este scăzut
- generatorul de curent (alternatorul) este defect
- cablajul este scurtcircuitat sau deschis

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 4 luni #49403 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiect: Am un cod de eroare p 0622 pe Dodge Neon-ul meu.
Verificați dacă alternatorul nu se supraîncarcă, ar trebui să fie între 13,8 și 14,2 volți

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 2 luni #49680 prin manual-mecanic
Acest cod se referă la tot ce ține de sistemul de încărcare al mașinii. Începe cu elementele de bază: bateria și alternatorul. Dacă acestea sunt corecte, verificați semnalul de curent provenit de la ECU, cablajele și rezistența cablurilor.