Căutare MDM

Buletin

Cod de eroare P2096

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 2 luni #49378 prin manual-mecanic
Cod de eroare P2096 Publicat de manual-mecanica
Salut prieteni, am o problemă cu un Kia Rio din 2013 cu 15.000 km parcurși, și apare mereu acest cod de eroare P2096... care este convertorul catalitic. Întrebarea mea este cum pot rezolva această eroare care apare... folosește mereu benzină cu octan 90 și restul motorului este bine, doar această eroare apare mereu, vă rog să mă ajutați.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 2 luni #49387 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul codului de eroare P2096
Bună ziua, îți recomand să faci aceste verificări: Presiune scăzută a combustibilului cauzată de un filtru înfundat, presiune scăzută a pompei de combustibil, regulator de presiune a combustibilului înfundat sau deteriorat, injectoare înfundate sau cu scurgeri, mult succes.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 2 luni #49404 prin manual-mecanic
Mulțumesc pentru informații.
Am testat injectoarele cu ultrasunete și totul este în regulă, singura problemă ar putea fi, așa cum ai explicat, regulatorul de presiune a combustibilului. Îmi imaginez că este în interiorul rezervorului. Nu există retur de combustibil la intrarea în rampa injectoarelor, există o singură conductă în rampă.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 2 luni #49407 prin manual-mecanic
Măsurați presiunea și debitul combustibilului... fiți atenți la orice scurgeri de gaze de eșapament...

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 1 lună #49448 prin manual-mecanic
În mod normal, cât debit și presiune ar trebui să aibă... Mulțumesc pentru ajutor, o îmbrățișare, dragă/dragă.