Căutare MDM

Buletin

CLUCH

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 5 luni #49275 prin manual-mecanic
CLUCH Publicat de manual-mecanica
Am instalat un ambreiaj și nu funcționează, cilindrul receptor iese prea mult, maneta care mișcă gulerul nu pare să se întoarcă și face ca cilindrul să fie nevoit să iasă, crezând că asta ar trebui să activeze ambreiajul și la rândul său aceeași inerție când intră ambreiajul face ca săgeata cilindrului să revină la locul lui și oricum nu se întâmplă asta și vitezele nu se cuplează și pedala devine tare, am aerisit-o și în orice caz ambreiajul tot nu funcționează, cine îmi poate da un sfat sau un punct de vedere la problema pe care o am cu mașina mea?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 5 luni #49299 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali tema CLUCH
Salut, poate dacă ne-ai oferi mai multe informații despre vehicul am putea trage niște concluzii despre defecțiune, care ar putea fi mai multe... S-a golit sistemul la demontare? Totuși, din ce spui, văd că presa nu funcționează, adică nu există rezistență. Se poate ca discul să fie cu susul în jos? Spune-ne. Mult succes.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 5 luni #49311 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali tema CLUCH
Bună ziua, pe baza a ceea ce ai spus, recomand demontarea și verificarea următoarelor detalii:
Furca care acționează colierul nu trebuie să fie îndoită, iar la multe modele are un șurub care se termină cu o bilă și care pivotează furca. De asemenea, ar trebui să verifici starea și lubrifierea acesteia.
Înainte de a demonta presa, asigură-te că diafragma presei nu este adâncită în centru, adică nu este plată față de corpul presei. Dacă este, înseamnă că discul de ambreiaj este prea gros.
De asemenea, verifică ce îți spune MOV 1973 cu privire la poziția discului.
Sper că te-am ajutat și că problema ta s-a rezolvat.