Căutare MDM

Buletin

Scurgeri la evacuare și la ștergătoare de parbriz Austin Mini 850

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 5 luni #49273 prin manual-mecanic
Salut, am un Mini 850. Flanșa și galeria de evacuare îmi fac viața mizerabilă. Am înlocuit flanșa, am aplicat pastă pentru ansamblul evacuare și totul este curat. Încă mai curge gaze de eșapament și murdărește filtrul de aer în doar câțiva kilometri. Aveți idei? Ar trebui să spun și că conul tubului și ieșirea galeriei nu sunt deloc deformate.
Ștergătorul de parbriz, în schimb, nu a funcționat niciodată bine. Nu are putere și se oprește unde vrea. Am demontat motorul, l-am curățat și am pus o armătură nouă. Bobina inductorului are continuitate și nu are defecte la masă. Periile sunt intacte, fără zgârieturi și nu există fire deteriorate pe motor. Legătura funcționează fără probleme (un fel de tip cremalieră și pinion), dar tot nu are putere. Mulțumesc foarte mult. Cu cele mai bune gânduri, Joan

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 5 luni #49274 prin manual-mecanic
E ciudat că, dacă totul e atât de corect, ai o scurgere. Probabil că are o mică deformare. Poate că toate reparațiile au fost făcute fără a demonta ansamblul și ai lucrat fără o vizibilitate bună. Acum, ideal ar fi să scoți evacuarea și galeria de evacuare. Odată ieșit afară, reasamblează-le ca să vezi dacă se potrivesc cu adevărat. Poate ar trebui să faci niște retușuri care vor fi mai vizibile în exterior. Ai putea ține cont și de faptul că sistemul de evacuare este saturat și asta contribuie la scurgeri din punctele cele mai slabe.
În ceea ce privește ștergătorul de parbriz, spui și tu că ai verificat toate punctele și totuși nu funcționează. Dacă înfășurarea e în regulă, periile sau periile de carbon sunt și ele în regulă, galeria de evacuare, cremaliera și angrenajele sunt și ele în regulă. Nu prea am ce spune despre asta, dacă ai omis să menționezi starea tuturor butucilor și/sau rulmenților motorului și a angrenajelor. Salutări și mult succes.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 5 luni #49288 prin manual-mecanic
Bună ziua, mulțumesc pentru răspuns. Mă voi uita la evacuare, așa cum spui, și voi vedea dacă îmi lipsește ceva din cauza vizibilității slabe. Cât despre ștergătorul de parbriz, are bucșe din bronz și nu par a fi uzate. Tot ce mai rămâne este să verific dacă este suficientă tensiune când apăs comutatorul. Sper să găsesc curând defectul. Încă o dată vă mulțumesc. Cu cele mai bune gânduri, Joan