Căutare MDM

Buletin

Scurgere etanșare fermoar Astra G. Kit de reparații?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 5 luni #49224 prin manual-mecanic
Salut, direcția mea are scurgeri pe partea stângă, unde iese brațul dințat (capacul cremalierei). Știe cineva de unde pot cumpăra un kit de etanșare pentru această cremalieră? Nu-mi place ideea de a casa această piesă, deoarece se strică adesea din cauza sistemului de direcție. Ar putea fi chiar cel folosit de Opel? Mai sunt și altele, cum ar fi... gkn -trw-lizarte-da silva-mapco-QUINTON HAZELL... Cu cele mai bune gânduri și mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 5 luni #49227 prin manual-mecanic
Salut turboreader, și eu folosesc o cremă de la un Opel Vectra, care este echipat cu un ZF, dar problema e că, conform manualului, se pare că orice reparații la cutia hidraulică „nu sunt permise”, așa că cred că nu mai sunt burdufuri de rezervă disponibile. În orice caz, s-ar putea să găsești garnitura la un atelier de rulmenți (dacă nu are o dimensiune anume - rar...). Adevărul e că crema e scumpă, iar dacă se poate repara, cu atât mai bine. Mult succes!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.