Căutare MDM

Buletin

probleme cu chevrolet spark.......?????

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 11 luni #4418 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: probleme cu Chevrolet Spark.......?????
Salut, de ce nu verifici dacă ai vreun furtun deconectat? În primul rând, de obicei se rupe furtunul MAF.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #25549 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: probleme cu Chevrolet Spark.......?????
Stimate Domn, din păcate am cumpărat un Spark și, din câte am aflat, unele versiuni din 2007-2008 și 2009 au probleme cu încărcarea bateriei începând după un an și jumătate. Se aprinde martorul roșu de lângă frână, și se aprinde și el, și nici nu îți dai seama când se descarcă bateria și rămâi blocat. Într-adevăr, unele soluții „temporare” includ deconectarea bornei negative pentru aproximativ 30 de secunde cu contactul deschis. Aceasta resetează computerul (se spune). Din partea mea, sunt atent la martor. Dacă se aprinde, de la punctul mort, accelerez la 3000 rpm și se stinge. Sub nicio formă nu trebuie să conduci cu luminile aprinse; vei rămâne blocat, chiar riscându-ți viața dacă se întâmplă pe autostradă. Toate aceste soluții sunt doar un petic. Nu este normal, prin urmare, sunt un eșec în controlul calității. Vindeți și recomandați NU CUMPĂRAȚI SPARK...producătorul știe deja despre această problemă și nu face nimic.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #29271 prin manual-mecanic
BUNĂ LA ZIUA TUTUROR. AM O SCÂNTEI. NICIUN SEMNAL NU AJUNGE LA BOBINĂ SAU LA SENZORUL ARBORELUI CU CAME. AS APRECIA CINE MĂ POATE ÎNDRUMA DE UNDE AR TREBUI SĂ VINĂ SEMNALUL. MULȚUMESC.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 4 luni #41005 prin manual-mecanic
Răspuns de la mecanicii manuali pe tema problemelor cu Chevrolet Spark.......?????
Am și eu probleme cu un Spark. Scanerele obișnuite funcționează prin OBD2 și pot doar vizualiza și șterge coduri. Important este să ștergi valorile învățate, ceea ce se poate face doar cu Tech 2 original, actualizat online la reprezentanță.
În general, au probleme cu corpul clapetei de accelerație, dar orice ai face, trebuie să ștergi valorile învățate și să conectezi corpul clapetei de accelerație.
Nici măcar nu ne lasă să facem un service; vor să monopolizeze reparațiile.