Căutare MDM

Buletin

Funcționare anormală a Ford Focus

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 5 luni #49181 prin manual-mecanic
Funcționare anormală Ford Focus Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, bună ziua. Aș dori să comentez comportamentul neobișnuit al mașinii mele. Este un Ford Focus din 2000, 1.6 cmc 16V, benzină. Ce se întâmplă este că atunci când o bag în treapta a 5-a și merg între 90 și 100 km/h, uneori are o scădere vizibilă, vitezometrul și kilometrajul scad, iar ecranul se golește. Acest lucru poate dura câteva secunde sau câteva zile, apoi își revine așa cum este, fără a atinge sau schimba nimic. Nu știu care ar putea fi cauza, așa că dacă cineva știe ceva sau mă poate îndruma măcar, aș fi foarte recunoscător.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 5 luni #49191 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema defecțiunii Ford Focus
Pentru a începe căutarea, strângeți conexiunile bateriei, în special cablul de masă la șasiu sau motor, deoarece ceea ce ați menționat despre ecranul care devine „gol” este ca și cum ar lipsi electricitatea (un contact prost cu masa, slăbit, murdar...) care afectează și restul (ECU, pompa de combustibil etc.).

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 5 luni #49218 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema defecțiunii Ford Focus
Aș spune că nu cred că defectul are prea multă legătură cu mersul sau viteza. Poate că este cauzat în aceste cazuri de o vibrație rezonantă generată la condusul la aceste valori, dar în realitate pare a fi mai mult un defect electric tipic conexiunilor defecte. Aceste defecte sunt de obicei destul de dificil de rezolvat până când devin continue, deoarece un singur contact sulfatat te poate scoate din minți. Cu răbdare, s-ar putea rezolva prin demontarea contactelor puștii și plăcii și curățarea fiecărui mufă cu un produs numit în mod normal Contamatic. Este un spray cu solvent dielectric care curăță contactele. Mult succes.