Căutare MDM

Buletin

turbocompresor pentru Hyundai H1

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 5 luni - Acum 10 ani și 5 luni #49163 prin manual-mecanic
Turbocompresor pentru Hyundai H1 Publicat de manual-mecanica
Salutare tuturor.
Acum câteva săptămâni am cumpărat un Hyundai H1 2.5 din 2002 la un preț bun, dar știind că turbo-ul era defect (jocul turbinei), problema este că acum nu pot monta unul nou sau unul recondiționat și am căutat în centre de fier vechi și sunt complet confuz pentru că motorul meu este de tip D4RH și referința turbo Garret este 715843-0001, iar căutând pe Google despre acest subiect (de aceea am găsit acest forum) am văzut că turbo-urile de la Montero 2.5 TD ar trebui să se potrivească cu el și că și turbo-urile de la Kia Sorento 2.5 CRDI ar trebui să se potrivească cu el, dar ar trebui să fie un alt tip de motor și la fel sunt și referințele turbo.
Ei bine, aceasta este întrebarea, trebuie să montez un turbo cu referința exactă a celui pe care l-am montat? Sau pot cumpăra unul de la un Mitsubishi Montero, sau un Kia Sorento de exemplu.....
Mulțumesc anticipat și scuze pentru postarea lungă.
Ultima editare: acum 10 ani și 5 luni de către . Motiv: corecție

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 5 luni #49165 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la turbocompresorul pentru Hyundai H1
Ar trebui să te uiți la galeria de evacuare de la Montero sau Kia, (poze) și să o compari cu a ta (în caz că șuruburile de montare a turbo sau forma lor nu se potrivesc...). În opinia mea, nu aș cumpăra un turbo de la un cimitir de vechituri, pot fi la fel sau mai proaste ca al tău, ce poți face este să cumperi un cartuș nou (vine deja echilibrat) și să folosești carcasele de la cel pe care îl ai (adică să-l repari). Un cartuș costă de obicei în jur de 180 de euro, îl comanzi după referința celui pe care îl ai deja și e ușor de schimbat, dau rezultate bune. Salutări!!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 5 luni #49178 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la turbocompresorul pentru Hyundai H1
În cele din urmă am decis să instalez unul recondiționat cu garanție. Cred că este o opțiune bună. Nu este nou, dar este aproape nou;)
. Mulțumesc.