Căutare MDM

Buletin

Motor Nissan Primera P11-144 1.6 pe benzina

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 5 luni #49111 prin manual-mecanic
Motor pe benzină Nissan Primera P11-144 1.6 Publicat de manual-mecanica
Salut, aș vrea să-mi dau cineva niște feedback despre motorul 1.6 pe care Nissan l-a folosit la modelele Primera din 2001. Am nevoie de o mașină pentru a merge la serviciu și am găsit-o pe aceasta. Proprietarul îmi spune că merge foarte bine și consumă puțin combustibil, dar ce mi se pare puțin ciudat este că are 280.000 km la bord. Știe cineva ceva despre acest motor, cum au ieșit și ce performanțe oferă?

Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 5 luni #49113 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la motorul pe benzină Nissan Primera P11-144 1.6
Știe cineva ceva despre acest motor?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 5 luni #49115 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la motorul pe benzină Nissan Primera P11-144 1.6
În opinia mea, contrar a ceea ce ți s-a spus, motorul ăsta consumă destul de mult combustibil în comparație cu alte mașini (ca aproape toate Nissan-urile, inclusiv cele diesel). Gândește-te bine, având în vedere că are mult kilometraj și piesele de schimb pentru mașinile japoneze sunt foarte prost aprovizionate (stocul este puțin și dacă le trimit, ajung mult... cel puțin în Spania). Aș căuta ceva care, deși are același kilometraj, este mai ușor de întreținut: Seat, Citroen, Peugeot, Opel... Cred că motoarele Nissan sunt destul de rezistente, dar asta nu înseamnă că nu au defecțiuni secundare și nu trebuie să ieși după piese... vei vedea, e doar părerea mea. Noroc!!