Căutare MDM

Buletin

scurgere de ulei la etanșarea arborelui cotit

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 3 luni #49078 prin manual-mecanic
Scurgere de ulei la garnitura arborelui cotit Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, când m-am dus să verific starea curelei de distribuție la mașina mea (Honda 1.7 CDTI, 2003), am observat o mică scurgere de ulei în jurul arborelui cotit.
Nu știu dacă este o problemă frecventă la acest vehicul sau la altele. Poate cineva să-mi spună dacă este costisitoare reparația sau dacă nu este prea complicată? Cu cele mai bune gânduri.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 3 luni #49082 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la scurgerii garniturii de ulei a arborelui cotit
Nici scump, nici complicat, la schimbarea curelei, poți profita și scoate garnitura prin simpla înșurubare a câtorva șuruburi de lemn și trăgând, una dintre aceste garnituri costă cam 8 euro nu mai mult... bineînțeles că trebuie să scoți pinionul arborelui cotit, nu este o problemă frecventă, decât dacă are mulți km...

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 3 luni #49085 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la scurgerii garniturii de ulei a arborelui cotit
Pentru cineva care nu are experiența și cunoștințele necesare, este complicat. Din punct de vedere economic, nu ar trebui să fie o problemă. Prioritatea ar fi înlocuirea cu orice preț, deoarece dacă cureaua este udă cu ulei, se va rupe, iar asta ar fi costisitor.

Cu stimă.