Căutare MDM

Buletin

ambreiaj golf mk 4

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 4 luni #48962 prin manual-mecanic
Ambreiaj Golf MK 4 Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, mă numesc Mauricio. Am o problemă cu ambreiajul. Pedala este blocată și simt că nu are presiune. Ajung jos și nu se mai întoarce. În plus, când este acolo jos, vitezele nu se cuplează. Mi s-a spus că ar putea fi pompa hidraulică. Sincer, nu știu nimic și aș dori ca un expert să-mi clarifice problema. Mulțumesc foarte mult.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 4 luni #48963 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la ambreiajului de la Golf MK 4
Prietene, trimite-mi poze cu ambreiajul (pedala, compartimentul motorului, cutia de viteze).

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 4 luni #48964 prin manual-mecanic
Nu am mașina momentan, a trebuit să o las pentru că nu am putut să o mut, este versiunea 1.6 comfortline, este de origine braziliană.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 4 luni #48970 prin manual-mecanic
Salut Mauricio, dintre sistemele disponibile, dacă este un sistem acționat prin cablu și rămâne „scăzut”, să presupunem că există o problemă cu butucul ambreiajului sau cu diafragma (schimbarea ansamblului butucului ambreiajului o va rezolva). De asemenea, ar putea fi ca și cum cablul să fie uzat sub pedală. Dacă sistemul este hidraulic, va exista o pată de lichid de la o pompă principală sau o pompă receptoră spartă (în interiorul cutiei) sau ar putea exista aer în sistem (cum ar fi un sistem de frânare) și trebuie aerisit. În acest Golf, ar putea fi un sistem acționat prin cablu. Cu cele mai bune gânduri!